Home
Wereldkaart
Wie was waar?
Mijn bestemmingen
Inloggen
Over ons
Fotogalerij
Contact
<<
>>
  Bestemming Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek (Dominicaanse Republiek)

De Dominicaanse Republiek is ondanks de afstand een zeer populaire zonbestemming in het Caribisch Gebied. Hier is het heerlijk genieten van felle zon, helderblauwe zee en parelwitte stranden. De meeste vakantiegangers verblijven in een all inclusive resort, maar vergeet niet om ook een kijkje te nemen buiten uw hotel. De prachtige natuur heeft er voor gezorgd dat de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus in 1492 bij de ontdekking van het eiland riep dat dit het mooiste land was ooit door mensenogen aanschouwd. Wij geven hem groot gelijk! 
Videos Video's (1000)   Google Maps Google Maps   Ervaringen Ervaringen (3)   Toevoegen Toevoegen
   
Vakantie Vakantie
Weer Weer
Beoordelingen Beoordelingen
Google Earth KMZ Google Earth (.kmz)
   
>>
Digg  delicious  MSN reporter  e-kudos  Nujij.nl  Furl
 
Video's (1000) -  
 
Vakantie Google Maps
 
 
Ervaringen, reisverslagen, tips en opmerkingen
Om een ervaring te kunnen delen dien je een account te hebben. Klik hier om een account te maken of in te loggen.

Ervaringen (3)
Ik ben 2 keer op de Dominicaanse Republiek geweest. Een keer in 2000 en een keer in 2003. Beide keren in een all inclusive resort in Punta Cana. Ben twee keer het resort niet afgeweest, heb dus niet meer van het eiland gezien dan de busritten naar de hotels en weer terug naar de luchthaven. Best zonde natuurlijk, zo lang vliegen en dan alleen maar een beetje bij het zwembad en op het strand hangen. Maar ik heb me verder prima vermaakt, beetje surfen, jetskiĆ«n en de nodige (gratis) alcohol naar binnen werken.  
Img Ronald Bloemhoff
09-04-2008, 16:27
In januari 2008 ben ik Punta Cana geweest, in het Iberostar Dominicana. Heerlijk hotel en heerlijke omgeving! Aan niks kom je tekort, alles is er in overvloed. Veel Amerikanen maar die zijn leuk om mee te babbelen. Zeker een aanrader!  
Img Nils Kievid
10-04-2008, 08:44
Ik ben 2 keer op de Dominicaanse Republiek geweest 1ste keer in Augustus1995 in Puerto Plata in Paradise Beach Club & Casino Dit was onze eerste echt verre reis we hebben toen een aantal excursies gedaan en dus wel wat van het land gezien.De 2de keer was in December 2006 toen zijn we geland in Punta Cana en zaten we in het plaatsje Bayahibe heel erg afgelegen maar heerlijk rustig in hotel Sunscape Casa Del Mar een geweldig resort in een prachtige baai van de caribische zee deze vakantie was alleen om te relaxen en te snorkelen en we gaan naar dit hotel zeker een keer terug.  
Img Fransje Willems
25-06-2008, 21:05